Werkwijze2022-04-04T13:56:26+00:00
WERKWIJZE

De reis naar jezelf

Als je stevig in de aarde geworteld bent, weersta je de storm. Dan is de weg vrij om jouw eigen magie te gaan belichamen. Hoe ziet de wereld er voor je uit als je diep verbonden bent met wie je in essentie bent?

Het is waardevol en kwetsbaar om de reis naar je zelf aan te gaan en om hulp te vragen. Hulp vragen is een hele mooie vorm van zelfzorg. Toen mensen nog in stammen leefden, was het heel normaal om naar een sjamaan of medicijnvrouw/man te gaan.
Juist in onze snelle samenleving hoef je het niet allemaal alleen te doen. Ik sta voor je klaar en zorg voor een veilige ruimte, waar alles er mag zijn.

Ik begeleid je om je op diep niveau te verbinden met je ziel. Met alle wijsheid die je altijd al in je had, met je eigen geschiedenis, met je natuur, met jouw eigen plek in dit leven.
Als je op jezelf mag vertrouwen, ben je veilig, vrij en nooit meer alleen. Een systemische manier van werken is heel diepgaand.

Plan een kennismaking in

Jij

Alles is natuur: seizoenen, dieren, bomen, planten, elementen… en jij! Je bestaat uit dezelfde energie als alles om je heen. Verbinden met je omgeving begint bij verbinden met jezelf. Met je ziel, je kern, je essentie, met de bron. Dat is rijkdom.
Dit is het moment om je te herinneren dat jij liefde bént en dat andere overtuigingen en patronen die je in je leven hebt opgedaan losgelaten kunnen worden. Vanuit zielsverbinding ervaar je meer connectie met anderen en de wereld om je heen.

Systemisch

Je bent hier, omdat al jouw voorouders van elkaar hielden en doordat alle gebeurtenissen in hun levens leidden naar dit ene moment: naar jou.

Alles wat gegeven kon worden, is gegeven. Ook als dat betekent dat het niet altijd makkelijk was in je leven. Dynamieken en patronen die er in generaties voor jou waren, spelen altijd een rol in jouw leven. Een familiesysteem is een energetisch systeem dat altijd invloed heeft op jou in het hier en nu. Op hoe je je voelt, je gedrag, wat je doet en vaak op een onbewust niveau. Door met opstellingen te werken, heel je waar je je onbewust van was en leef je voluit je eigen magie!

Meer weten? Lees mijn blog!

Paarden

Voor paarden is het van levensbelang dat er balans in een kudde is. Alles is energie en paarden reageren op energie om te kunnen overleven. Dat maakt ze meedogenloze en tegelijk liefdevolle weerspiegelaars.
Paarden spreken de taal van je ziel, het zijn sjamanen, orakels, leraren. Liefdevol en zacht, mysterieus en tegelijk duidelijk: ze laten oordeelloos zien wat mag worden aangekeken, zonder woorden.

Veelgestelde vragen

Zijn je ouders bij een opstelling aanwezig?2022-04-04T14:41:46+00:00

Systemisch werk gaat uit van jouw innerlijke relatie met jezelf en je ouders. Je ouders zijn niet aanwezig bij de sessies. Mogelijk heb je niet eens contact meer met je ouders, dat is voor een traject niet nodig.

Hoe gaat dat als je met de paarden werkt?2022-04-04T13:42:12+00:00

De paarden zijn als een orakel dat je raadpleegt. Ze reageren op jouw energie en daarover gaan we in gesprek of ga je ervaringsgericht aan de slag. We rijden niet op de paarden en trainen ze niet. Ook als je paarden spannend vindt, kunnen we ermee werken, altijd op een passende manier voor jou.

Je werkt veel in de natuur hè, gaat dat door als het slecht weer is?2022-04-04T14:40:31+00:00

Jaaaaa het weer is magisch en doet altijd mee. Het is een energetisch element dat onderdeel uit kan maken van wat er in je leeft. Hoe meer ik zelf leer, hoe meer ik besef en voel dat we werkelijk een deel van de natuur zijn en het weer ook weerspiegelt wat er in ons al aanwezig is. Van tevoren bespreek ik het altijd met je hoor, en dan kleden we ons lekker warm aan en gáán!

Werk je alleen met vrouwen?2022-04-04T13:45:51+00:00

Voor vrouwencirkels geldt: ja. Verder werk ik met mensen.

Contra-indicaties2022-04-04T14:41:12+00:00

Mijn werk is diepgaand transformerend en toch nooit een vervanging van . Als het nodig is, zoek dan hulp in de geestelijke gezondheidszorg.

Is het nodig dat ik ervaring heb in het veld van zelfontwikkeling en spiritualiteit?2022-04-04T14:40:03+00:00

De bereidheid om jezelf dit te geven is voldoende en vaak komt veel je al bekend voor vanuit je eigen innerlijke beweging. We doen niets dat jij niet wilt en ik begeleid je waar je het nodig hebt.

Ik vind het spannend om te werken met magie, hoe zit dat?2022-04-04T13:44:43+00:00

Je kunt het zien als magie, of als verwondering. Wat we gaan doen is vooral het zien dat hele kleine dingen die heel gewoon lijken, juist groots zijn en super bijzonder!
Ook ga ik ervan uit dat alles wat je kunt waarnemen aanwezig is in jou, dat alles een weerspiegeling is van wat er in jou leeft. Dat maakt het enerzijds heel veilig, en anderzijds leren we ook hoe je kunt werken met energie. Van anderen, zodat je zelf meer energie overhoudt. En ook energie in de wereld om je heen.

Ik voel heel veel weerstand, het lijkt zo zweverig allemaal2022-04-04T13:50:06+00:00

Wauw, mooi! Ik herken het, want ik had dat eerder zelf ook altijd. En daarna heeft dit werk me geholpen om echt thuis te komen bij mezelf en te landen in mijn eigen lichaam, hier op aarde. Zweverig is het juist alles behalve, ik vind dat het niet aardser kan. Het is wel een heersende opvatting, dat klopt.
En… in mijn ogen schuilt achter weerstand altijd een diep verlangen. Wat je het meest irriteert, daar kun je het meest over jezelf leren.

Heb je een andere vraag? Stel hem me

Ga naar de bovenkant