Truffelceremonie2023-12-23T17:02:49+00:00
Truffelceremonie

This is your true nature

Je hebt je innerlijk werk gedaan. Een mooi traject bij een coach afgerond, daar 16 van je eigen draken recht in de ogen gekeken. Je vond je spark terug, je rust en je wil dingen echt heel anders gaan doen. Maar dat lukt niet altijd, je valt terug in oude gewoontes.

Eigenlijk is je intuïtie nog altijd niet leidend in de keuzes die je maakt, maar neem je besluiten nog steeds ‘omdat het verstandig is’.
En nu ben je hier, op deze pagina over truffelceremonies. Niet zomaar:
‘If it’s showing up, then you are ready for it’.

Yes! I am ready

Dit:

> Je leeft niet vanuit wat uit jezelf komt, -uit je wilde, pure, rauwe zelf- maar zoals de wereld je heeft opgeleid, geprogrammeerd en afgericht om aan een ideaalbeeld te voldoen. Het leven is flatlining. Je doet dingen vaak ‘zoals het hoort’ en de magie is ver te zoeken.

> Steeds vaker vraag je je af: zou ik mijn werk niet vervullender moeten vinden? Zou ik niet meer diepgang in mijn relatie willen? Of meer verbinding willen voelen in mijn vriendschappen? Je voelt je ontevreden of leeg en dat terwijl je alles voor elkaar hebt waarvan je altijd droomde (jeweetwel, droomhuis, goede baan, fijne relatie, healthy lifestyle).

> Het lijkt wel of je in twee delen leeft: het deel van je echte zelf en het deel van jezelf voor de buitenwereld. Het laatste is degene die leeft met allerlei rollen en maskers op en die lijkt het allemaal perfect voor elkaar te hebben. Je echte zelf durf je niet te laten zien. Je bent bang voor wat anderen zullen zeggen en je bent op je hoede; wat kan ik wel of niet van mezelf laten zien?

Let’s dive deep

> Je hebt geleerd je wilde natuur te onderdrukken en je aan te passen aan iedere situatie en aan ieder persoon. Je bent jezelf kwijt geraakt toen je leerde hoe je anderen tevreden moest houden. Daar ruilde je je zelfexpressie en eigenheid in voor de lieve vrede en verstandige keuzes.

> Je stelt het maken van keuzes die écht voor jou werken uit. Het daadwerkelijk nemen van die stappen is super eng en al helemaal als anderen je advies gaan geven of invloed op je willen uitoefenen. Dus blijf je vaak veel te lang hangen in situaties die niet goed voor je zijn. Ook als je daarvoor jezelf opzij moet zetten.

Hoe zou het voor je zijn als:

> Je meer in het hier en nu leeft en je niet meer zo druk maakt om wat je allemaal zou moeten doen of wie je zou moeten zijn voor de buitenwereld, maar dat je gaat leven vanuit je eigen verlangens. Zodat je tijd meer kunt gaan doorbrengen met waar jij waarde aan hecht.

> Je rust gaat vinden in het weten dat alles op het juiste moment voor je komt en dat je keuzes gaat maken in je leven die werken voor jou? Dat je niet meer hoeft te overdenken, omdat je in verbinding bent met je eigen wijsheid, en daarmee ook meer verbonden bent met jezelf, met anderen en met alles in de wereld om je heen?

> Je je ware natuur kent en je vrij voelt om te zijn wie je bent? Dat je weet dat je weirdness, je magic, je wildheid, je rauwheid en alles dat bij jou hoort, klopt. En dat je gaat voelen: ik hoef me niet druk te maken. Het komt goed voor mij.

> Jij weet dat jouw eigen waarheid precies goed is en dat je hier bent om je mooiste, grootste, puurste zelf te laten zien aan de wereld. Je bent hier om jezelf te uiten. Het leven is te kort en jij bent te kleurrijk om in te blenden.

> Je daadwerkelijk in staat bent om dingen anders te gaan doen, omdat het lijkt alsof er een blokkade weg is? Dat jouw wensen voorop gaan en je op jezelf kan vertrouwen en minder zwaar tilt aan wat anderen vinden?

Let’s dive deep

Na de truffelceremonie:

> Weet je wat jou te doen staat om een leven te leven dat bij jou past, hoe eng dat ook is en wat anderen daar ook van vinden.

> Begrijp je op een diepere laag wat er met zelfacceptatie en zelfliefde wordt bedoeld -waardoor je leven rijker wordt- en voel je meer verbinding met alles en iedereen om je heen.

> Ben je klaar voor een leven rondom jouw verlangens. Je hoeft niet meer uit te leggen wie je bent en wat je drijft. Je voelt rust, omdat je weet dat het klopt wat je hart je ingeeft.

> Je loopt anders, je voelt je anders, zoveel dichter bij jezelf. En je bent bereid om alles wat je te bieden hebt te delen met de wereld.

> Heb je het gevoel weer in beweging te zijn, in de juiste richting voor jou en neem je regie over je leven. Je energie is weer teruggevonden, je drijfveer, je spark!

Find my true nature

Wat krijg je?

>Vrijblijvend kennismakingsgesprek waarin we kijken of een truffelceremonie bij jou past, 30 minuten

> Intentiegesprek (offline of online), 1 uur waar we bespreken hoe je je wilt gaan voelen, waar je meer van wilt in je leven. We bespreken ook hoe je je voorbereidt op de ceremonie.

> Ceremoniedag met truffels van 09.00uur tot ± 17.00uur

> Integratiegesprek, 1 uur, waar we samen bespreken op welke manier je jouw ervaring betekenis gaat geven in je dagelijks leven

Connect through the mycelium

Wat anderen zeggen:

Vanaf het eerste moment dat ik haar ken, voelde ik al een intense klik met Laura. Ik hou van de rust die ze over zich heeft, omdat dat mij ook rustig maakt. Laura brengt mij terug naar mijn gevoel en dat is ook wat er gebeurde tijdens de ceremonie. Ze is puur en heeft mij echt ondersteund tijdens de sessie. Ze voelde precies aan wat ik nodig had en steunde mij op de momenten dat ik het nodig had. Ik kon op den duur van mijn hoofd, echt zakken in mijn gevoel.

Nienke

Open, eerlijk, rauw en precies goed! Je kunt jezelf zijn en op zoek gaan naar jezelf onder deskundige (be)geleiding. Laura is een fijn mens. Ik vond het een intens mooie reis samen met de andere vrouwen: Aanrader!

Ilse

Laura is een groot voorbeeld voor mij geweest. Ze is geweldig in wat ze doet. Ze heeft mij zoveel geholpen om te vinden voor wie ik was en ben haar zo dankbaar voor alles. Ze is een magische en spirituele vrouw. Ik kan mezelf blijven en vrij zijn bij haar. Ze is een prachtig mens❤️

Basima

Laura heb ik leren kennen als een heel betrokken coach en een pure, eigenzinnige en doortastende vrouw. Ik heb deelgenomen aan Spirit Summerschool en Shadow Sequence, waarbinnen ik heb ervaren hoe zij zowel in groepsverband als individueel zorgt voor een setting die veilig genoeg voelt om allerlei thema’s open te leggen en ermee aan de slag te gaan. Ze zet daarbij verschillende activiteiten en methodieken in en doet dat op een heel authentieke manier waarin kwetsbaarheid een kracht is.

Hiske

Investering

Genoemde prijzen zijn inclusief btw. Bekijk en download de algemene voorwaarden.

Individueel

447

Duo

697

Groep

297p.p.

Individuele en duo ceremonies zijn inclusief overnachting in mijn fijne gastenkamer, diner en ontbijt, óf inclusief reiskosten binnen een straal van 35km van Enter.

Truffels it is!
Ik heb een vraag

Groepsceremonies

Een groepsceremonie op maat is bij 6 personen of meer, locatie nader te bepalen. Ook organiseer ik regelmatig retreats, groepsceremonies en ademcirkels. Laat je gegevens achter en blijf automatisch op de hoogte. Ik stuur niet vaak een nieuwsbrief, maar als ik er eentje stuur, is ‘ie waardevol, beloofd!

De truffels

Het mycelium is enorm. Het is overal, in ieder mens, dier, in iedere boom, het is in de aarde en het dwarrelt door de lucht. Door te verbinden met de truffels, verbind je met het mycelium. Met je ware natuur.
Met de truffels stel je je open voor een ruimte waar inzichten en ideeën flowen, vrij van controle die je uit wil oefenen. En daar in die ruimte leer je. Je ziet jezelf voor wie je bent, je beseft de omvang en de verbinding in het hele universum, je hervindt je ware natuur.
Planten en funghi, in dit geval de truffels, zijn onze natuurlijke gidsen. Tijdens een truffelceremonie kun je opnieuw interconnectedness gaan voelen. En het weten dat ook jij deel uitmaakt van alles, en dat alles deel uitmaakt van jou, precies DAT kan je leven veranderen.

Een truffelceremonie brengt je een enorme verdieping in je persoonlijke ontwikkelingsproces en het effect ervan kan in sommige gevallen gelijk staan aan jaren conventionele therapie. Voor 78% van de mensen die een ceremonie hebben gedaan, is een truffelceremonie de meest bijzondere ervaring van hun leven.

In de oude tradities van de lage landen maakte de medicijnman/-vrouw of sjamaan gebruik van de helende krachten van paddestoelen, onder andere van de vliegenzwam. Wanneer er ziekten of problemen waren, werden er reizen gemaakt met paddestoelen om antwoorden te krijgen van de spirits. De truffels zijn daarom een prachtig inheems medicijn.

Interconnectedness graag!

Wat de truffels doen

Truffels activeren je hersenen. Er worden talloze nieuwe verbindingen gelegd en je hersenactiviteit stijgt tijdelijk flink. Daardoor zou je kunnen zeggen dat de truffels de uitgesleten paadjes in je brein (je vaste patronen en programmeringen) glad schuiven. Er ontstaan nieuwe perspectieven die je nooit had kunnen bedenken. En dat geeft lucht, vrijheid.
De werkzame stof in truffels is psilocybine. In je lichaam wordt dit omgezet naar psilocine, een lichaamseigen stof die inwerkt op de serotoninereceptoren in je brein. Dit kan zorgen voor een diepe staat van ontspanning. De truffels maken je ‘monkeymind’ rustig: die drukke gedachten die je van alles vertellen over wat je zou moeten doen. Dit maakt dat je dichter bij je ware zelf komt. Uit je hoofd, in je lichaam. Iedere reis met de truffels is anders.
Truffels zijn legaal, volledig natuurlijk en niet verslavend. Truffels maken je helder, een heel andere ervaring dan het verdovende alcohol. Je gaat er geen ‘rare’ dingen van doen.

Kun je een bad trip krijgen?2023-02-04T17:53:04+00:00

Je kunt een intense reis krijgen, dat wel. Je krijgt van de truffels wat je nodig hebt, niet per se wat je graag wilt. Dat is eerlijk. Als je het nodig hebt, hou ik je vast, letterlijk. Ik begeleid je en bied je steun, promised. Doordat we samen met jou een integratie sessie doen om betekenis te kunnen geven aan je ervaring in je dagelijks leven, is een truffelceremonie altijd waardevol, wat voor reis je ook hebt. En: vertrouw erop dat jij dit kan.

Wat als je een fantastische reis krijgt?2023-02-04T17:53:20+00:00

Oh my, JA! Wat als je mind rustig wordt, en dat je gaat voelen wie jij bent zonder al die drukke gedachten? Dit is precies waarom een ceremonie zo mooi is, zodat jij weet wie je bent. Een zorgvuldige en liefdevolle voorbereiding draagt bij aan een waardevolle reis. Als je weet wie je bent, weet je wat je te doen staat en heb je richting.

Ik ben bang om de controle los te laten, help!2023-02-04T17:53:39+00:00

Bijna iedereen vindt een truffelceremonie spannend, ook als ikzelf in ceremonie ga vind ik het iedere keer weer spannend. Door een goede voorbereiding, de ruimte te geven aan jouw spanning, het beantwoorden van al je vragen, en te zorgen voor een rustig en veilig gevoel en een fijne omgeving, creëren we samen de meest optimale omstandigheden voor jouw ceremonie. Zo voel jij je zo prettig mogelijk om je mee te laten nemen in de ervaring.

Kun je uit je trip stappen als het te moeilijk wordt?2023-02-04T17:54:07+00:00

Ik begeleid je om jouw reis te doorleven zoals het komt. Een reis met de truffels gaatt als het ware in ‘golven’, ik ben er voor je als de golven diep gaan. Heb vertrouwen in jezelf, dat jij dit kan en dat dit komt op het moment dat het klopt voor jou.

Word je misselijk van truffels?2023-02-04T18:06:22+00:00

Met een goede voorbereiding gebeurt dat bijna niet. Het kan zijn dat je kort na het eten van de truffels je even misselijk voelt. Als je rustig blijft liggen gaat dit al snel weer weg en komt het ook niet meer terug. Heel zelden gebeurt het dat je moet overgeven. Ik vertrouw erop dat dit de wijsheid van je lichaam is en dat er voor je gezorgd wordt, zodat je een ervaring krijgt die precies passend bij je intentie is.

Neem je zelf ook truffels tijdens de ceremonie?2023-02-04T17:54:34+00:00

Tijdens jouw ceremonie neem ik zelf geen truffels. Ik blijf nuchter en ben de gehele ceremonie aanwezig om jou bij te staan. Ik heb zelf ruime ervaring in het begeleiden, maar ook in het reizen met de truffels en weet daardoor wat je tegen kunt komen en wat je nodig kunt hebben. Jouw ervaring herinnert mij aan mijn eigen ervaringen en daardoor zijn we wel allemaal verbonden met de energie van de truffels.

Zijn er contra-indicaties?2023-02-04T17:54:57+00:00

We kijken samen vooraf bij de intake of het veilig is voor jou om te reizen met truffels. We houden daarbij rekening met eventuele medicatie, je voorgeschiedenis en hoe je op dit moment in je vel zit. Er is een aantal contra-indicaties: onder andere hartklachten, actuele mentale gezondheidsklachten en zwangerschap zijn een nee voor truffels. Raadpleeg bij twijfel altijd een iemand met een medische achtergrond.

Ik ben gewoon een keer nieuwsgierig om dit mee te maken, kan dat ook?2023-03-06T11:28:36+00:00

Dan adviseer ik je om naar de smartshop te gaan en lekker een keer te gaan trippen op een zaterdagavond. De grootsheid en de heiligheid van een medicijn als de truffels vraagt in mijn ogen om een ceremoniële setting.

Ik heb een andere vraag

Info & aanmelden

Stuur me dan een bericht, of stel je vraag. Je krijgt altijd een vrijblijvend kennismakingsgesprek waarin we kijken of een truffelceremonie bij jou past.

Jouw gegevens gebruik ik alleen om je een reactie terug te sturen. Zie de privacyverklaring.

Dank voor je aanvraag, ik neem zo snel mogelijk contact met je op!
Er is iets misgegaan. Probeer het nog eens!
Ga naar de bovenkant