Traject2023-12-23T16:01:23+00:00
Traject

Own your magic

Je hebt altijd op de automatische piloot geleefd, en omdat je niet kon stoppen met leven voor de buitenwereld, heeft een burn-out of een depressie dat al eerder voor je gedaan. Je intuïtie leidend laten zijn in alle besluiten die je neemt (hoe eng dat soms ook is en wat anderen daar ook van vinden), dat lukt je steeds maar niet.
De westerse cultuur drukt jouw waarde uit in wat je presteert en bezit, niet om wie je bent. Het is tijd dat jij kunt zijn wie je bent. Waar jij meer van wilt is geluk, je eigen waarheid, liefde, diepte, levendigheid, avontuur, magie.

Ik wil graag meer weten

Herken je dit?

> Steeds meer realiseer je je hoe je opgeleid en gevormd bent om zoveel mogelijk te bereiken en te presteren. Om voor de buitenwereld alles voor elkaar te hebben, zodat het lijkt alsof je gelukkig en van waarde bent, maar die buitenwereld zoekt alles in externe waardering. Je beseft dat je altijd gedaan hebt wat er door anderen van je werd verwacht: keurig zijn, voldoen aan een ideaalbeeld en schoonheidsidealen, slim, lief, leuk en je deed wat ‘verstandig’ was.

>Je vraagt je af waar het leven nou eigenlijk werkelijk om draait. Want nu voel je je vaak alsof je helemaal niet echt leeft, en dat is ook zo. Ja, je leeft voor anderen en niet voor jezelf.
Doorgaan met een leven dat niet van jou is, is zonde. Je vraagt je heel vaak af of dit leven van nu nog wel bij je past, of dit het nu is.

> Je tolereert dingen van jezelf en van je omgeving die ervoor zorgen dat je niet jouw ruimte en plek kunt innemen. Je slikt je eigen waarheid in, past je aan aan de wensen van anderen, laat anderen over jouw grenzen gaan, doet je best om niemand teleur te stellen, pleast, en de-escaleert. Maar ondertussen blijf jij nog twee dagen na dat ene vervelende gesprek met een knagend gevoel rondlopen.

Dit gaat over mij

> Je komt op een punt dat het steeds moeilijker wordt om stappen te zetten in een leven dat niet het jouwe is, maar dat bestaat uit voldoen aan verwachtingen, eisen en het onderdrukken van je natuurlijke expressie. Je voelt je vaak bitter, teleurgesteld, geïrriteerd, moe of gefrustreerd, en aan het einde van de dag leeggelopen.

> Als je nu op die weg doorgaat, raak je jezelf echt helemaal kwijt.
Je ziet wel de hectiek en druk die je dagelijks leven van je vraagt. Je ziet ook wel dat als je het anders wilt, dat jij dan keuzes te maken hebt, maar dat daadwerkelijk doen en je dromen achterna gaan… nope. Eigenlijk wacht je op toestemming om zelf gelukkig te mogen zijn, maar een magisch teken lijkt maar niet te komen.
En dus blijf je veel te lang hangen in een baan die je stom vindt, in een relatie die niet bij je past, of in vriendschappen die je niet meer voeden.

Wat als…

> Jouw intuïtie leidend zou zijn in de besluiten die je neemt en de keuzes die je maakt? En dat je kunt zijn wie je bent, met de zon in je gezicht en je haar in de wind?

> Je een leven leidt met purpose, diepe verbindingen, meer zelfliefde en compassie, je je durft je over te geven aan rust, omdat je je eindelijk veilig in je lichaam gaat voelen. en vanuit die rust flow ontstaat?

> Jij niet langer uit hoeft te leggen wie je bent en waarom je doet wat je doet? Of rekening hoeft te houden met de bezorgdheid of meningen van anderen om jou?

> Bereid bent om alles en iedereen waarvoor je een deel van jezelf verborgen houdt, met een open hart te zien of zelfs kwijt te raken? En niet meer blijft hangen in situaties die niet goed voor je zijn? Omdat jij altijd voorop staat in jouw leven?

> De angst voor afwijzing of buitensluiting je niet meer aanstuurt en je je vrij voelt om je uit te drukken zoals jij dat wilt?

> Jij gaat voelen hoe het is om je eigen geluk te creëren?

Love this

Na dit traject:

> Is je lichaam het kompas, zoals het altijd al bedoeld was. Alles wat je met je hoofd al wist, kun je nu ook toepassen (integreren) in je leven, omdat je nu begrijpt wat er wordt bedoeld met voelen, want je staat er mee in direct contact. En dan wordt het maken van keuzes zoveel makkelijker.

> Leef je vanuit je wilde zelf, vanuit je innerlijke wijsheid en dat voelt magisch, zoals je het nog niet eerder hebt gevoeld.

> Heb je veel minder de behoefte om mee te gaan met alles buiten je om, en dat geeft heeeeeel veel rust.

> Zijn je maskers af. En dat geeft ruimte, want je kunt nu veel vrijer leven. Je bent niet meer voortdurend bezig met het ‘goed te doen’, maar je leeft vanuit jezelf.

> Voel je je veilig en gegrond om keuzes te maken vanuit je hart. En van die keuzes word je blij. En wat anderen daarvan vinden? Daar maak je je veel minder druk om.

Ik kies voor mezelf

Dit is wat je krijgt:

> 4 sessies van 1,5 uur (offline of online) met (familie) opstellingen en systemisch werk.

> 6 transformational breathworksessies (offline) van 1,5 – 2 uur.

> Meerdere video’s (die een sessie op zich zijn, waar je over jezelf leert en die je verborgen kracht zichtbaar maken). De onderwerpen: o.a. emoties, schaduwwerk, karakterstructuren, hartcoherentie.

> Afsluitende initiatie van 2 uur in de natuur (en van deze gaat je hart zingen én sneller kloppen!), waarmee we een nieuw begin in je leven vieren. Magic!

> Tussentijds e-mailsupport.

> Mega veel waarde voor je geld, want ik overdeliver altijd en ik vind het belangrijk dat jij echt de verandering voelt. Daarom is dit traject ook zo compleet gemaakt.

> Own your magic duurt ongeveer 6 maanden

Dit is wat ik zocht
Ik heb een vraag

Lieve woorden:

Het is alsof je in een warm bad stapt zodra je bij Laura bent. De veilige setting die zij creëert maakt dat je alles er laat zijn. Zij zorgt ervoor dat je bij jouw puurste zelf komt. Een genot om bij in de buurt te zijn.

Esther Kral
Ik vind dat iedereen ademwerk zou moeten doen in zijn/haar leven. Het is een enorme verrijking en een prachtige manier om contact te maken met verloren delen in jezelf, onderdrukte emoties en weer (nog meer) in contact te komen met je ziel.
Eva

Open, eerlijk, rauw en precies goed! Je kunt jezelf zijn en op zoek gaan naar jezelf onder deskundige (be)geleiding. Laura is een fijn mens. Ik vond het een intens mooie reis.

Ilse van Schubert
Laura creeërt een fijne omgeving, een energie die uitnodigt om jezelf te zijn, het voelt veilig aan en er is ruimte voor alles, zeker ook humor. Ik kan haar als coach (in de breedste en ook diepste zin van het woord) alleen maar aanbevelen!
Bernice Kolk
De sessies hebben mij heel veel rust en vrijheid gegeven. Alles wat ik in mijn hoofd had, kon ik nu ook belichamen. Met de liefdevolle begeleiding van Laura voelde ik mij veilig om in overgave en vertrouwen mij te laten leiden. Ik voel me uiteindelijk vrijer en kan meer staan voor mezelf.
Judith Ytsma

Dankjewel voor het terugvinden van mijzelf!

Manon K.

Laura is lief en gevoelig en weet mij precies te helpen waar ik het nodig heb. Ik kan haar aan iedereen aanraden. Superfijn om met haar samen te werken.

Marloes Gerritsen

Laura heeft een heel fijne omgeving gecreëerd om stukjes van jezelf te leren kennen zonder oordeel. Achter onbewuste patronen komen en deze bewust te maken. Laura is een heel fijn persoon om deze ontdekkingsreis mee aan te gaan. Geen oordeel, alleen rust en een open blik. Je kunt helemaal jezelf zijn bij haar.

Ilse Oude Geerdink

Door de veilige basis die Laura voor jou legt voel jij je vrij om alles van jezelf te laten zien. Al jouw moois, al jouw lelijkheid, alles mag er zijn. Niks is gek bij Laura en dat zorgt ervoor dat alles mag stromen. Daardoor ben ik bij diepere lagen van mijzelf gekomen, die ik nog niet eens kende.

Esther

Investering in jezelf

Als jij voelt dat het tijd is voor verandering, volg dat gevoel en stuur me een berichtje.

Deze prijs is inclusief 21% btw. Bekijk en download de algemene voorwaarden.

Own your magic

1597
Ik meld me aan
Ik wil graag meer weten

Veelgestelde vragen

Kan het traject ook korter, bijvoorbeeld 3 maanden?2023-03-06T11:39:51+00:00

Dat heb ik gedaan, toen ik begon als ondernemer. Maar deze periode is te kort om een goed geïntegreerde verandering te bewerkstelligen. De sessies bij mij zijn diepgaand en vaak lifechanging. Je mag jezelf de gelegenheid geven om je inzichten een plek in je leven te geven. Mag je ook eens hulp en steun nodig hebben van iemand?

Wordt dit traject vergoed?2023-03-06T11:39:22+00:00

Niet door een zorgverzekeraar, maar mogelijk wel door je werkgever! Je werkgever vindt het belangrijk dat jij lekker in je vel zit en heeft daarvoor speciale potjes. Al veel vrouwen en mannen hebben dit traject bij mij gevolgd waarbij het door hun werkgever werd bekostigd. Neem hier contact met me op om te vragen naar de mogelijkheden.

Kan ik in termijnen betalen?2023-03-06T11:38:56+00:00

Ja, je kunt dit traject in termijnen betalen (in overleg is veel mogelijk).

Kan ik niet een losse sessies bij je afspreken?2023-03-06T11:38:00+00:00

Ik organiseer regelmatig ‘losse’ ademcirkels en vrouwencirkels die ook enorm waardevol zijn en een giga bijdrage kunnen zijn voor je proces. Volg me op Instagram om op de hoogte te blijven (@laurabeunk.nl).
Maar losse sessies, dat is als hopen dat je een gebroken been kunt genezen met een pleister. Heelwording vraagt tijd, aandacht en betrokkenheid.

Maar ik weet niet of het wel iets voor me is2023-03-07T12:58:23+00:00

Daarom kun je bij mij een gratis sessie afspreken. In die sessie leer je meteen wat de kern van jouw vraag is en krijg je minimaal één heel dik vet inzicht waarmee je direct aan de slag kunt om je intuïtie leidend te laten zijn in de keuzes die je maakt. Neem hier contact met me op voor een afspraak.

Ik weet niet of nu het juiste moment is2023-03-06T11:36:21+00:00

If not now, then when?
Als je al op mijn website aan het lezen bent, is dat niet zomaar. Je mind bedenkt er verhalen bij; ‘eerst nog over nadenken, misschien toch volgend jaar’, dat soort dingen.
Ik weet alleen: je gaat je eigen potentie voelen en leven als je bij mij in een traject stapt. Waar wacht je op? Toestemming van anderen? Tot je je beter voelt (hint: dat komt in het traject)?

Ik voel dikke vette weerstand2023-03-06T11:35:51+00:00

Wauw, mooi! Ik herken het, want ik had dat eerder zelf ook. Ik irriteerde me kapot aan al dat gezever over bewustwording en hoe fantastisch het wel niet was en al die spirituele perfecte aligned mensen… blegh! En daarna heeft dit werk me geholpen om echt thuis te komen bij mezelf en te landen in mijn eigen lichaam. Zweverig is het alles behalve, ik vind dat het niet aardser kan. In mijn ogen schuilt achter weerstand altijd een diep verlangen. Wat je het meest irriteert, daar kun je het meest over jezelf leren.

Wat kan ik van jou verwachten?2023-03-06T11:35:20+00:00

Ik ga all-in in een traject met jou en geef het beste dat ik heb en waarvan ik inschat dat het het meest bijdraagt aan jouw proces op dat moment. De uitwerking die het traject heeft voor jou, wordt grotendeels bepaald door jouw inzet en commitment. Als we op die manier samen het traject ingaan, wordt het echt magic!

Is het nodig dat ik ervaring heb met zelfontwikkeling en spiritualiteit?2023-03-06T11:34:50+00:00

De bereidheid om jezelf dit te geven en eerlijk naar jezelf willen kijken is voldoende. Vaak komt veel je al bekend voor vanuit je eigen innerlijk weten. Dat is ook precies waar het over gaat, dat we dat versterken.

Zijn je ouders bij een familieopstelling aanwezig?2023-03-06T11:34:27+00:00

Systemisch werk gaat uit van jouw innerlijke relatie met jezelf en je ouders. Je ouders zijn niet aanwezig bij de sessies.

Contra-indicaties2023-03-06T11:34:02+00:00

Mijn werk is diepgaand transformerend en toch nooit een vervanging van. Als het nodig is, zoek dan hulp in de geestelijke gezondheidszorg.

I want to own my magic

Info & aanmelden

Heb je interesse of een vraag, stuur me dan een bericht! Je kunt altijd vrijblijvend kennismaken om te kijken of dit traject bij jou past.

Jouw gegevens gebruik ik alleen om je een reactie terug te sturen. Zie de privacyverklaring.

Dank voor je aanvraag, ik neem zo snel mogelijk contact met je op!
Er is iets misgegaan. Probeer het nog eens!
Ga naar de bovenkant