Cursus

The Witch Within

Heksenkennis hoef je niet uit boeken of een online cursus te halen. Ik bedoel…het kán. En ik voeg het natuurlijk ook toe in deze cursus,
Waar ik echt diep in geloof er juist in dat door zélf te ervaren, te herinneren en te zien hoe je het direct in je leven kunt integreren, hekserij voor jou veel meer diepgang en betekenis krijgt.

Hekserij gaat niet over rituelen doen in een duister achterkamertje, het gaat over werken met de kracht van de natuur en het universum. Cyclisch leren leven van Moeder Natuur als teacher. Spelen, zijn, rusten en gedragen worden door de aarde en al wat er woont.

Neem van niemand iets aan als het gaat om regeltjes over de manier waarop jij hekst, ik bedoel… het kán als het je helpt. Het hoeft alleen niet, want je kunt zélf alles om je heen altijd benutten.

Ik meld me direct aan!

Eigen-wijs

Deze cursus is er voor jou om te ontdekken wat je zelf al weet over hekserij. Als je wilt gaan ervaren wat er is in het moment zelf, en te merken dat je niet overspoeld hoeft te worden ‘omdat het volle maan in Leeuw’ is. Je kunt juist leren hoe je de maan vóór je kunt laten werken. Of dan juist wel als een roosje te slapen.
Je hoeft niet te Googlen naar welke poortdagen het zijn en dan te lezen over iemands eigen interpretatie, nee: jouw gevoel staat voorop, en dát telt! Je mag een eigen-wijze heks zijn en uitgaan van je eigen kracht en craft.

Er is zoveel dat je zelf kunt ontdekken en ik laat het je graag zien. Oude magie is prachtig en heilig, en tegelijk mag het in jouw eigentijdse manier van leven passen. Het mag op JOUW manier, je kunt de natuur in jezelf voelen en benutten!

Dit ontdek ik graag!

Cyclisch leven

Dit is een cursus voor heksen in de dop die meer aardse magie in hun leven willen. Die willen heksen met de krachten van de natuur, die altijd en overal beschikbaar zijn.

Dit is een heksencursus in cyclisch leven. In leven met de seizoenen in jezelf en in de wereld. Leven met de maan, de zon en de sterren, met het land en haar gewassen, leven met je innerlijke seizoenen en de symboliek en mystiek van het leven…

Wil jij:

– Nu echt meer vorm gaan geven aan je eigen hekserij, en vind je het fijn om dat niet alleen uit te hoeven vinden?
– In een kleine, fijne groep met andere heksen ervaringen delen, als in een coven?
– Zoek je naar oorspronkelijke wijsheid en wil je werken met de krachten van de natuur?
– Vind je het lastig om allerlei rituelen in te passen in je dagelijks leven?
– Je vrijer voelen om te heksen, te leven met de natuur én je comfortabel voelen bij wat het thuisfront ervan zegt?

Deze cursus onderscheidt zich van anderen, doordat je niet alleen maar kennis gaat leren, je gaat alle seizoenen ervaren. Wat je leert is toepasbaar in je leven en ik sta ervoor dat de kennis die je opdoet niet ‘ergens blijft hangen’, maar je die ook meeneemt en integreert in je dagelijks leven. Dan krijgt het betekenis.
Bovendien ontmoeten we elkaar offline. Het fysiek samenkomen in een heksenkring is zo fijn! Op die manier vind je herkenning en kun je delen wat je bezighoudt en leren we ook van elkaar.

De natuur heeft zoveel kracht en wij mensen zijn daarmee diep verbonden. Leer ermee werken en integreer het in je dagelijks leven. Herinner je een diep weten, oude wijsheid.

Ik wil graag meedoen!

Wat leer je?

– We werken met het medicijnwiel. Het komt in alles terug, alles in de wereld is cyclisch. Het is steeds het uitgangspunt, de thuisbasis van deze cursus.
– We zullen verbinden met het Nederlandse land. Hoe we ermee in verbinding kunnen zijn, er wederzijdse zorg kan zijn. We gaan ervaren hoe het land reageert op ons als wij het betreden. Je leert wat je van het land kunt ontvangen (wildplukken in ieder jaargetijde) en welke verantwoordelijkheid dat van ons vraagt.
– Voor de liefhebbers laat ik je zien hoe je in je eigen groente kunt voorzien, ook als je driehoog achter woont. Het verbouwen van je eigen voedsel is bij uitstek een spirituele beoefening en een manier om dieper met de natuur te verbinden.
– Het vuur, de zon, de jaarcyclus laat ons leven met de jaargetijden. Ik laat je kijken naar jouw relatie met de seizoenen en waar je nog meer kunt meebewegen.
– Het water, onze eigen innerlijke maancyclus is niet in lijn met de cyclus van onze samenleving. We gaan in op de verschillende fases van onze maantijd en weten wat dit van ons vraagt in ons dagelijks leven. Hoe richt je als cyclisch wezen je leven in, in een lineaire maatschappij?
– Hoog in de kosmos is ze bij ons; de maan. Ze beïnvloedt werkelijk ALLE leven. Haar kracht is verregaand. Leven met de maan gaat verder dan je edelstenen opladen en maanwater maken, maar hoe? Hoe laat je de maan nu voor je werken? In de cursus vind je hierop je antwoorden.
– We zaaien en oogsten het hele jaar, de symboliek van het leven is diep verweven in de 8 Keltische jaarfeesten en het jaarwiel. We vieren samen een jaarfeest!
– Het hele leven is een oneindige cyclus van leven, sterven en weer opnieuw geboren worden. Het kan je heel veel rust geven als je gaat merken dat dat unheimische gevoel gewoon voorafgaat aan een nieuw begin in je leven!
– Ook verbinden we met de cyclus van de adem, de lucht is een heel directe verbinding met alles om ons heen. De adem is altijd bij ons en verbindt ons ook direct met onszelf.
– Onderwerpen die verder aan bod komen: bezieling, krachtdieren, rituelen, eenheid, de windrichtingen, de levensboom, mannelijke en vrouwelijke energie.

Ik heb nog een vraag

Wat krijg je?

In deze cursus deel ik mijn heksenkennis en -wijsheid met jou. Maar niet op de manier zoals je zou verwachten. Want droge kennis kun je ook uit een boek halen, of lezen op het internet. Ik laat je zien hoe je kunt werken met de kennis die we allemaal al hebben, ik help je eigenlijk herinneren wat je al weet. Niet door droge teachings, maar door te ervaren, door op avontuur te gaan: binnen of buiten. Er is zoveel magie en mystiek te beleven op onze eigen Nederlandse bodem, laten we het samen gaan zien!

– Werken in een kleine vertrouwde groep (max. 5 personen) met andere heksen en heel veel gezelligheid en warmte, op mijn prachtige geborgen locatie in het oosten van het land.
– 4 offline dagen van 10.00uur tot 15.00uur waarin we echt op avontuur gaan, de natuur in gaan. We gaan ontdekken, wildplukken, op blote voeten lopen, diep verbinden met de vijf elementen, wonderen en magie zien, ons verdiepen in de mystiek van het volle leven. Je wordt je bewust van de kracht en schoonheid van de natuur. We doen verschillende rituelen, zodat je kunt uitvogelen wat bij jou past. Ik zou mezelf niet zijn als we ook diep in onszelf gaan kijken daarbij. We werken met de magie van alledag op prachtige plekken in het oosten van het land. En we ervaren het seizoen waarin we leven, zo binnen, zo buiten.

Zullen we eens bellen?

Wat anderen zeggen:

Ik volgde jouw online masterclass ‘Leven met de seizoenen’ en wil je een compliment maken voor de mooie indeling en heldere uitleg. De rust die je uitstraalde is echt heel prettig en krachtig. De masterclass was interessant en zeer fijn om te volgen met de oefeningen tussendoor. Heel fijn om herinnerd te worden aan de plek die je inneemt in verschillende systemen, zoals de natuur. Ik vond het stukje ‘eer en zegen’ ook heel mooi. Ik was nog op zoek naar een manier om dit te verwerken in ‘Het nieuwe bidden’ en dit heeft mij een mooie handreiking gedaan.
Mariska
Als je met Laura de natuur in gaat, leer je zoveel! Laura lijkt verweven met de natuur, ze belichaamt het, ze IS de natuur!
Sabrine
Dank voor jouw wijsheid, liefde en kracht, en het daarmee in contact brengen met mijn eigen liefde, wijsheid en kracht. Magisch, ik blijf het zeggen!
Eva B.
De kennis en kunde die je deelt is zo herkenbaar. Ik ben zoekend naar mezelf als heks en ga nog van het ene onderwerp naar het andere. Het is fijn om te weten dat er meer zijn zoals ik en dat ontdekken gewoon ook goed is.
A.
Het is heerlijk om te luisteren en hoe alles bespreekbaar gemaakt kan worden en op tafel gelegd kan worden.
S.

Data & kosten

Deze cursus bied ik eenmalig aan voor een pilotprijs, geldig wanneer je start in juni. Dus gaat je heksenhart sneller kloppen? Volg dat gevoel en stuur me een berichtje.

Deze prijs is inclusief 21% btw. Bekijk en download de algemene voorwaarden.

Pilotprijs

397daarna 427

The Witch Within | Zomer

Zaterdagen van 10 tot 15 uur en de laatste op vrijdag van 15 tot 20 uur

– 18 juni
– 2 juli
– 16 juli
– 22 juli

Aanmelden

The Witch Within | Herfst

Vrijdagen van 14 tot 19 uur

– 23 september
– 30 september
– 7 oktober
– 28 oktober (online)
– 4 november

Aanmelden

Iets voor jou?

Stuur me dan een bericht! Je kunt je direct aanmelden en ook al je vragen stellen of een telefoongesprek aanvragen.

Jouw gegevens gebruik ik alleen om je een reactie terug te sturen. Zie de privacyverklaring.

Dank voor je aanvraag, ik neem zo snel mogelijk contact met je op!
Er is iets misgegaan. Probeer het nog eens!