De schaduw, de ongeziene delen van jezelf… Bij ons kwamen ze in allerlei hoedanigheden aan het licht de afgelopen tijd. We werden getriggerd door elkaar, door anderen en gaven onze ego’s soms de teugels in handen. We delen er openhartig over in deze aflevering!

We vertellen over wat die schaduw nou precies is en welke kracht erin verborgen ligt wanneer we deze delen in het licht gaan zetten.
De delen in onszelf die ongewenst waren, stoppen we namelijk in de schaduw weg. Je past je aan, omdat je denkt dat je het dan goed doet voor wat de wereld van je verwacht. We zetten een masker op en worden een persoon die we graag willen zijn. Toch schuilt in het duister, de schaduw, onze kern en er is niets krachtiger dan die kern. Bij die kern hoort ook het deel van ons dat we liever niet willen zien en zijn. En als het zichtbaar wordt, kun je jezelf meer zien als geheel.

Geïnspireerd?

Lees meer over mijn
1:1 aanbod, Spirit Summer School, werkwijze,
of over mijzelf!

Ik neem graag vrijblijvend telefonisch contact met je op. Om te verbinden, elkaar even te kunnen horen. Stel je vragen, ik beantwoord ze met plezier.

Jouw gegevens gebruik ik alleen om een reactie terug te sturen, zie ook de privacyverklaring.

Dank voor je aanvraag, ik neem zo snel mogelijk contact met je op!
Er is iets misgegaan. Probeer het nog eens!

Leave A Comment