Wij gaan met de billen bloot over verlangens, naaktheid, vrouw zijn en aanraking.
Elkaar aanraken was toch even wat anders dan hoe wij ‘normaal’ met elkaar omgaan. Het letterlijk blootgeven aan elkaar, terwijl we het figuurlijk zo intensief doen. We delen over geven en ontvangen en dat zachte, liefdevolle aanraking heel prettig, helend en warm kan zijn, als je niets (seksueels) van elkaar hoeft.

Als je ons van te voren had verteld wat we in de tantra workshop over vrouwelijkheid zouden doen, hadden we waarschijnlijk wel 2x nagedacht om ons op te gegeven… door de veronderstellingen van ons hoofd en de lading die we ervaren vanuit de buitenwereld.
Die ideeën en voorstellingen komen vaker voorbij in deze 37 minuten: we vertellen over het wegraken bij jezelf en je verlangen, door bezig te zijn met de ander. Het spannend vinden om jezelf helemaal over te geven, ‘want straks moet iemand iets van mij’. En over wat er nou eigenlijk gebeurt als jouw laagjes letterlijk en figuurlijk wegvallen – wat of wie blijft er dan over?

Geïnspireerd?

Lees meer over mijn
1:1 aanbod, Spirit Summer School, werkwijze,
of over mijzelf!

Ik neem graag vrijblijvend telefonisch contact met je op. Om te verbinden, elkaar even te kunnen horen. Stel je vragen, ik beantwoord ze met plezier.

Jouw gegevens gebruik ik alleen om een reactie terug te sturen, zie ook de privacyverklaring.

Dank voor je aanvraag, ik neem zo snel mogelijk contact met je op!
Er is iets misgegaan. Probeer het nog eens!

Leave A Comment