Mentorship2022-09-13T08:03:13+00:00
1-OP-1

Mentorship

Lieve lichtwerker, heks, healer, zieners, reizigers, starseeds in de dop of in de kast, dit spirituele mentorship is er voor jou!

Het spirituele pad is de weg naar binnen, de weg naar jezelf.

– Voel jij dat het tijd is om je vanuit je hart te gaan leven en je te herinneren wie je in essentie al bent?
– Wil je je bewustzijn verruimen en op een aardse manier een diepe ontwikkeling maken in je spiritualiteit?

Boek direct een kennismaking in!

Soms vraag je je af of ‘dit het nou is’

Je maakt jezelf soms kleiner. Je vertelt niet teveel over je spirituele, magische kant aan anderen.
Je verlangt ernaar om helemaal jezelf te kunnen zijn, maar dat is tegelijk nog spannend. Spiritualiteit, mystiek en magie zijn wel een onderdeel van je leven, maar niet altijd even open of zichtbaar, terwijl jij er wel van gaat stralen. En nu is het moment waarop het meer vorm mag krijgen.

Spiritualiteit en magie, het zijn de mysteriën van het leven hier op aarde en tegelijk zijn alle antwoorden altijd al beschikbaar. Het is de weg naar je essentie. Naar authenticiteit. Alles is er al, en juist bij het opnieuw luisteren, herinneren, herbalanceren, ontwikkelen, thuiskomen, loslaten, ontrafelen, dát is waarbij ik een tijdje naast je loop.

Ja, hier wil ik graag mee aan de slag

Een helend geschenk

Samen ontdekken we jouw licht en je donker. Ontstaat er bewustwording van je patronen en conditioneringen. Dit mentorship is het meest helende geschenk dat ik jou op dit moment kan bieden. Al mijn liefde, ervaring, kennis en kunde deel ik met je en ik creëer een veilige container waarin jouw persoonlijke ontwikkeling centraal staat. Om een vonkje te maken dat later jouw vuur gaat laten branden.

Het spirituele pad is een pad dat gaat over de weg naar binnen en van daaruit weer naar buiten. Een pad dat gaat over stevig met beide benen midden in het leven staan.
Het gaat over jou en wie je bent als alle lagen van je af zijn gevallen. Als je in je blootje in het midden van een grote groep staat, wie ben je dan? Als je dat weet, dan begint een groots avontuur!

Het gaat over dit leven ten volste leven

Deze ervaring. Hier en nu.

En de grootsheid van het leven? Oneness? Leven vanuit je ziel? Goddelijkheid of verlichting? Je zielsmissie leven? Zit allemaal in heel kleine, eenvoudige dingen die er allemaal al zijn voor je, gewoon op Nederlandse bodem. Dit mentorship is een initiatie naar een nieuwe fase in je leven.

Als we samen starten, gaat het over jezelf zien, luisteren. Jezelf liefhebben. Alles begint bij jou. En dan gaat het over groei, en vrij zijn. Wat je hebt geleerd integreren in je leven. En stiller, steeds stiller. Meer en meer rust. En meer en meer liefde.

Let the magic begin!

Voor jou als je:

– Voelt dat het tijd is om vrij voor JOUW verlangens te kiezen, jouw weg te gaan bewandelen, jouw leven voluit te gaan leven
– Vanuit je kern wilt gaan leven en aantrekken
– Wilt stoppen met zoeken en streven en bereid bent om te zien wat er nu is
– Wilt gaan kiezen voor je eigen pad, zonder schaamte of schuldgevoel
– Naar een leven vol echte verbinding verlangt
– De flow wilt gaan volgen, wilt luisteren naar je intuïtie en je hart
– Jouw levensenergie volop mag gaan stromen
– Een verdieping wilt in je persoonlijke/spirituele ontwikkeling, op een heel aardse manier
– De veiligheid en rust wilt vinden in een 1 op 1 mentorship, waar je alle tijd hebt om jezelf te kunnen ontwikkelen
– Het soms ook spannend vindt wat je kan verliezen als je echt voor jezelf kiest
– Het fijn vindt dat er iemand naast je loopt wanneer je een energetische shift maakt, zodat je het niet alleen hoeft te doen

Dit is wat ik wil!

In de kern ben je jezelf

Dat was je al als kind. Jij wist intuïtief wat je wilde, wat het beste was voor jou en wat je echt super nice vond om te doen. Jouw fantasie was levendig, je dromen groots en je kon volledig opgaan in je spel. Je kon ongeremd schaterlachen, dansen, in de modder spelen, hutten bouwen, uren schommelen of op avontuur gaan in het bos, op zoektocht naar schatten en kabouters.
Je innerlijk kind is het deel in jou dat in de basis onschuldig is. Het deel in jou dat zich kan verwonderen, creatief is en in alles een betovering ziet.
Verbinden met je innerlijk kind en het zelf kunnen voorzien in wat je zo nodig hebt, maakt een belangrijk deel uit van mijn mentorship. Omdat ik weet wat voor een essentieel deel dit uitmaakt van jezelf ten diepste begrijpen en helen.

Dit mentorship gaat over zijn bij je eigen oorsprong. Er is zoveel diepgang en magie in het leven en ik help je graag herinneren. We maken zichtbaar wat zich in het onbewuste bevindt en plaatsen dit in een groter geheel… én in het licht.

Zullen we eens kennismaken?

Wat er in 4 maanden kan veranderen:

– Van je hoofd ben je afgedaald in je lichaam, oftewel: van denken naar voelen
– Je hebt een stap in jouw ontwikkeling gemaakt en er is richting voor je eigen spirituele practice, zodat je altijd opnieuw diep met jezelf kunt verbinden
– Je voelt meer ruimte in je lijf, er is een last van je schouders en een pak van je hart, en dat voelt vrij!
– Je kiest voor wat voor jou waardevol is, in plaats van wat van je wordt verwacht
– Je bent er klaar voor om op je intuïtie te vertrouwen, je voelt wat je wil!
– Wanneer je ego er met je vandoor gaat, herken je dat, waardoor je minder gaat piekeren en malen
– Je weet wie jij in je kern bent, dat brengt je zelfvertrouwen en zelfliefde
– Je mannelijke en vrouwelijke energie zijn zoveel meer in balans. Lees: je voelt wat je wilt en onderneemt op een gezonde manier de juiste acties voor jou
– Je herkent de magie en mystiek van het leven en gaat graag op avontuur, zo wordt het leven een ontdekkingsreis
– Door de diepgang en eenheid van al het leven in en om ons heen te gaan zien, ervaar je meer vervulling en diepgang
– Alles van jou mag er zijn, licht en donker. Je bent oké, je bent goed genoeg. Er hoeft niets weg en er hoeft niets bij, alles is er al
– Je herkent de cycli in de seizoenen en leeft meer in harmonie met de natuur, de zon en de maan en je eigen maantijd. Op die manier met het leven meebewegen zorgt voor flow en een gevoel van diepe verbondenheid
– Je kunt het leven nemen zoals het zich aandient, en dat geeft je rust, zoveel rust!

Ik heb nog een vraag

Leven is…

…spelen, flowen, op avontuur gaan, lachen, huilen, puurheid en rauwheid. Het is woede, hysterie, domheid, jaloezie, vrijheid, verzachten, vertragen, verwilderen, liefhebben, huppelen en dansen en ook schreeuwen, chaotisch zijn; alles wat bij je hoort als mens.
De sleutel is bewustwording. Bewustwording van alle delen in jou, alles wil gezien worden en geïntegreerd in je leven. Je voelt je dan weer heel.

Ja, ik ben hier klaar voor

Handig om te weten:

– Het échte werk gebeurt in je onderbewustzijn en in de realiteit van alledag. Tijdens het mentorship mag je altijd tussentijds vragen stellen, zodat je niet alleen bent. Maar de echte reis… daarvoor is joúw commitment aan jezelf nodig.

– Dit mentorship gaat niet over kaartjes trekken en het opladen van je kristallen in het licht van de maan. Soms bewegen we door donkere, zware stukken en als het in dienst is van jouw proces, leg ik m’n vinger waar nodig op de zere plek. Soms duw ik dan ook nog een beetje. Ik doe het liefdevol en met liefde, altijd. Zonder waardeoordeel.

Investering in jezelf

Als jij voelt dat het tijd is voor verandering, volg dat gevoel en stuur me een berichtje. Ik bied de mogelijkheid om eerst gratis te ervaren of mijn manier van werken bij jou past. Ik doe je dan ook een passend aanbod.

Ik begrijp als geen ander hoe het kan zijn om zoekend te zijn in het leven. Ik ken ook onzekerheid, angst, eenzaamheid, aanpassen aan de buitenwereld om maar geliefd te worden, niet weten wat mijn eigen verlangens waren en me schamen voor mijn authenticiteit. Ik herken je verhaal en weet waar je over praat, ik weet hoe ik je op belangrijke momenten in je proces kan ondersteunen.

Bekijk en download de algemene voorwaarden.

Mentorship

  • 4 à 5 maanden
  • 10 ontmoetingen (in overleg, op maat)
  • Tussentijds de mogelijkheid om vragen te stellen via Whatsapp
Ik heb interesse!
Ik heb nog een vraag

Zij gingen jou voor:

Wat was dat een bijzondere ervaring, een ceremonie samen met Laura. Vanaf het eerste moment dat ik haar ken, voelde ik al een intense klik met haar. Ik hou van de rust die Laura over zich heeft, omdat dat mij ook rustig maakt. Laura brengt mij terug naar mijn gevoel en dat is ook wat er gebeurde tijdens de ceremonie. Ze is puur en heeft mij echt ondersteund tijdens de sessie. Ze voelde precies aan wat ik nodig had en steunde mij op de momenten dat ik het nodig had. Ik kon op den duur van mijn hoofd, echt zakken in mijn gevoel. Daar heeft Laura mij super fijn bij begeleid. De begeleiding, muziek, geuren en de intenties maakte de ceremonie helemaal af. Heel fijn dat ze mij tijdens het hele proces, van intake gesprek, ceremonie en nazorg gesprek, heeft begeleid. Ik weet zeker dat ik door de begeleiding van Laura er veel meer uit heb kunnen halen. Een mooie aanvulling op mijn persoonlijke ontwikkeling.
Nienke
De manier waarop Laura werkt, vanuit een systemische benadering, werkt voor mij goed, omdat je kijkt naar de invloed van verschillende onderdelen in je leven. Als er iets niet stroomt, hoeft het niet per se aan mij te liggen. De dynamiek zien zoals het is, is al heel helend. Daarna kun je besluiten hoe je er op wilt reageren.
Wat bij Laura heel fijn is, is dat ze heel veel kunde heeft en de materie beheerst. Ze kan goed uitleggen hoe familie systemen in elkaar zitten. Mijn hoofd wil graag mee gelokt worden met die kennis. Maar Laura werkt ook goed samen met haar hart en intuïtie. Ze stemt af wat op dit moment het meest helpend is: voelen of begrijpen. Zo is alle ruimte voor de ervaring en het voelen. Laura vult niets aan, maar laat je zelf voelen en ontdekken.
Ik heb ik me heel gehoord en gezien gevoeld. Dat heeft het werken met Laura heel waardevol gemaakt. Het was echt een cadeau aan mezelf om die ruimte in te nemen en me te laten dragen.
Desiree
Ik deed een vrouwenlijn opstelling bij Laura, buiten op haar locatie. De paarden komen op het juiste moment bij je, de kippen weerspiegelen hoe jij je voelt van binnen. De combinatie van letterlijk op het land zijn in de vrije natuur, tussen de paarden, soms door shit heen, teruggaan naar de kern heeft mij letterlijk enorm veel ruimte gebracht. Met meer begrip en liefde voor de vrouwenlijn, zodat het patroon wordt verbroken en ik deze energie niet doorgeef aan mijn dochter.
Sabrine
Door de veilige basis die Laura voor jou legt voel jij je vrij om alles van jezelf te laten zien. Al jouw moois, al jouw lelijkheid, alles mag er zijn. Niks is gek bij Laura en dat zorgt ervoor dat alles mag stromen. Daardoor ben ik bij diepere lagen van mijzelf gekomen, die ik nog niet eens kende. Met liefde mocht kennismaken en kon omarmen. Deze dagen zijn echt een cadeautje voor mijzelf geweest. Niet alleen om de energie te mogen komen van Laura. Maar om mijzelf nog eens dieper in de spiegel aan te mogen kijken.
Esther
In een ceremonie mocht ik ervaren hoe de paarden mijn energie voelden en er werd direct door ze teruggegeven wat het met ze deed. Zonder woorden heb ik op zielsniveau vanuit mijn kern gesprekken gehad met de kudde. Gesprekken over liefde, heling, acceptatie en kracht. Dankjewel Laura en de dieren, voor het space houden en de waardevolle integratiegesprekken.
Eva R.
Ik heb al veel persoonlijke ontwikkeling gedaan, en werken met Laura raakt me écht. We werkten met de paarden, zij fungeren als spiegel en maken veel duidelijk. Confronterend, dat wel, maar het geeft je precies dat zetje waar ik normaliter vastliep. Ik denk vaak terug aan m’n sessies en dat helpt me nog steeds voort. Het heeft me op weg geholpen: loslaten en echt durven gaan voor wat IK wil, zonder me af te vragen wat een ander ervan vindt.
Kim

Wat komt er veel los en wat komt er veel omhoog. Veel patronen en ik sta veel dichter bij mijn gevoel. Ik vind het allemaal heel confronterend en ook weer heel mooi tegelijk. Ik laat het er allemaal zijn en schrijf me een ongeluk.

K.
Tijd voor mezelf maken blijft een thema in mijn leven, maar het lukt steeds beter. De individuele ceremonie was een heel welkome druk op de pauzeknop voor mij. Ik voelde me gedragen, diep ontspannen en heb echt genoten. Laura heeft een hele rustige, aardse energie waarbij je je gelijk thuis voelt. Ook heeft ze zoveel kennis en wijsheid in zich en voelt ze prachtig aan wat nodig is in het moment. Dank Laura!
Tessa
Ik voel mij veel milder, er is echt een last van mijn schouders gevallen na de eerste sessie. Ik merk zoveel verschil dat mijn hoofd zegt ‘dat kan haast niet’ en toch is het zo. Ik voel minder wantrouwen en merk dat ik makkelijker in mijn zachtheid blijf. Heel erg fijn. Ik heb veel dromen, dus ik denk dat in ‘s nachts veel verwerk. Ik voel meer kwetsbaarheid en minder de behoefte om me af te sluiten of te beschermen. ik ben hier nu al zo dankbaar voor, ik kijk uit naar de volgende sessies!
Eva B.
Het was een bijzondere, warme en liefdevolle ceremonie, waarvoor ik Laura van harte dank, die mij heeft gesterkt in mijn intentie voor mijn nieuwe levensjaar, de relatie met mijn innerlijk kind en mijn voormoeders.
Anja
Ik ben zo dankbaar voor jouw coaching. Het heeft mijn week op de kop gezet, veel emotie, heb me echt even een wrak gevoeld. Maar het is nodig om nieuwe inzichten te krijgen en en die heb ik gisteren en vandaag erg veel gekregen.
M.

Naar de kern

De manier waarop ik werk is heel aards. Het echte, dagelijks leven zie ik als de ultieme spirituele teacher. Daar hebben we het in dit leven te doen en daar is dit werk op gericht, dat je ook echt iets kunt met wat je tegenkomt.

Als je met mij wilt gaan samenwerken, kies je ervoor naar de kern te gaan. Langzaam dalen we af, van begrijpen met je hoofd, naar het voelen van je emoties en verlangens. Met zachtheid, liefde en humor en ook met resultaat. Stap voor stap, en we gaan alleen verder als het veilig voelt in jezelf. We werken in mijn klein maar fijne tempel, mijn praktijkruimte aan huis. Of we gaan fijn naar buiten, op mijn eigen besloten locatie of een mooie plek ergens in de natuur.

Lees meer over mijn werkwijze

Klinkt dit fijn?

Stuur me dan een berichtje. Ik bied de mogelijkheid om eerst gratis en vrijblijvend te ervaren of mijn manier van werken bij jou past.

Jouw gegevens gebruik ik alleen om je een reactie terug te sturen. Zie de privacyverklaring.

Dank voor je aanvraag, ik neem zo snel mogelijk contact met je op!
Er is iets misgegaan. Probeer het nog eens!

Veelgestelde vragen

Zijn je ouders bij een opstelling aanwezig?2022-04-04T14:41:46+00:00

Systemisch werk gaat uit van jouw innerlijke relatie met jezelf en je ouders. Je ouders zijn niet aanwezig bij de sessies. Mogelijk heb je niet eens contact meer met je ouders, dat is voor een traject niet nodig.

Hoe gaat dat als je met de paarden werkt?2022-04-04T13:42:12+00:00

De paarden zijn als een orakel dat je raadpleegt. Ze reageren op jouw energie en daarover gaan we in gesprek of ga je ervaringsgericht aan de slag. We rijden niet op de paarden en trainen ze niet. Ook als je paarden spannend vindt, kunnen we ermee werken, altijd op een passende manier voor jou.

Je werkt veel in de natuur hè, gaat dat door als het slecht weer is?2022-04-04T14:40:31+00:00

Jaaaaa het weer is magisch en doet altijd mee. Het is een energetisch element dat onderdeel uit kan maken van wat er in je leeft. Hoe meer ik zelf leer, hoe meer ik besef en voel dat we werkelijk een deel van de natuur zijn en het weer ook weerspiegelt wat er in ons al aanwezig is. Van tevoren bespreek ik het altijd met je hoor, en dan kleden we ons lekker warm aan en gáán!

Werk je alleen met vrouwen?2022-04-04T13:45:51+00:00

Voor vrouwencirkels geldt: ja. Verder werk ik met mensen.

Contra-indicaties2022-04-04T14:41:12+00:00

Mijn werk is diepgaand transformerend en toch nooit een vervanging van . Als het nodig is, zoek dan hulp in de geestelijke gezondheidszorg.

Is het nodig dat ik ervaring heb in het veld van zelfontwikkeling en spiritualiteit?2022-04-04T14:40:03+00:00

De bereidheid om jezelf dit te geven is voldoende en vaak komt veel je al bekend voor vanuit je eigen innerlijke beweging. We doen niets dat jij niet wilt en ik begeleid je waar je het nodig hebt.

Best lang, 5 maanden met je werken2022-04-04T13:45:22+00:00

Transformatie gaat niet van de een op de andere dag, daar nemen we ruimte voor en daar sta ik achter. Uit eigen ervaring weet ik dat je na een groot inzicht of diep helende sessie tijd nodig kunt hebben om bij te komen en het te laten landen. Ook met het integreren van je inzichten sta ik je bij. It is worth it.

Ik vind het spannend om te werken met magie, hoe zit dat?2022-04-04T13:44:43+00:00

Je kunt het zien als magie, of als verwondering. Wat we gaan doen is vooral het zien dat hele kleine dingen die heel gewoon lijken, juist groots zijn en super bijzonder!
Ook ga ik ervan uit dat alles wat je kunt waarnemen aanwezig is in jou, dat alles een weerspiegeling is van wat er in jou leeft. Dat maakt het enerzijds heel veilig, en anderzijds leren we ook hoe je kunt werken met energie. Van anderen, zodat je zelf meer energie overhoudt. En ook energie in de wereld om je heen.

Ik voel heel veel weerstand, het lijkt zo zweverig allemaal2022-04-04T13:50:06+00:00

Wauw, mooi! Ik herken het, want ik had dat eerder zelf ook altijd. En daarna heeft dit werk me geholpen om echt thuis te komen bij mezelf en te landen in mijn eigen lichaam, hier op aarde. Zweverig is het juist alles behalve, ik vind dat het niet aardser kan. Het is wel een heersende opvatting, dat klopt.
En… in mijn ogen schuilt achter weerstand altijd een diep verlangen. Wat je het meest irriteert, daar kun je het meest over jezelf leren.

Plan een kennismakingssessie in

Ga naar de bovenkant