Cyclical Circles2022-04-04T14:41:32+00:00
GROEPEN

Cyclical Circles

We hoeven ons leven niet als individu te leiden. Het vinden van je gelijken laat levensenergie stromen. Herkenning vinden en delen geeft rust. Volledig jezelf zijn in een veilige groep waar ruimte is voor alles dat je bent. Je ontwikkelingsproces delen met anderen en herkenning bij elkaar vinden is zo fijn.

Als je in een groep gelijkgestemden op je gemak kunt zijn, werkt dat door in de rest van je leven. Het wordt makkelijker om met anderen te verbinden. Als je merkt dat er anderen zijn zoals jij, dat je niet de enige bent, geeft je dat vertrouwen om krachtiger in je leven te staan.

In een veilige groep gelijkgestemden mag je delen wat je in het leven bezighoudt. Je mag er uitreiken, vragen of iemand je even vast wil houden en jij mag er ook voor iemand zijn. Op deze manier samenkomen en energie uitwisselen is zo voedend!

Neem contact op

Wil jij:

– Herkenning vinden bij gelijkgestemden?
– In een veilige groep met anderen delen wat je bezig houdt?
– Je verbinden in een groep waar ook vriendschappen kunnen ontstaan?
– Een verdieping aanbrengen in je persoonlijke ontwikkeling?
– Op een laagdrempelige manier meer bewustwording in je proces aanbrengen?
– Meer connectie met de natuur?
– Even helemaal tot jezelf komen; uit je hoofd en landen in je lichaam?

Samen zijn

We verkennen onze eigen wijsheid door tijd met gelijkgestemden door te brengen. In ze weerspiegeld te zien waar we zelf zo naar verlangen. Waardevolle informatie over het leven te ontvangen. Een aanraking, een liefdevolle blik te delen. Op deze manier samen zijn is een ingang naar verbinding met jezelf, met je eigen gevoelens.
De cirkels hebben een karakter passend bij het seizoen en vinden zoveel mogelijk in de natuur plaats. Het is een moment om helemaal bij je gevoel te komen en op te laden.

Ik heb interesse om mee te doen!

Hoe & wat

De thema’s wisselen: de ene keer een volle maan viering, een systemisch ritueel, (familie)opstellingenavond, een ademcirkel, een avond energiewerk, een Keltisch jaarfeest, een cacao ceremonie, een drumcirkel, een vuurritueel of lichaamswerk.

– De avonden zijn van 19.30 uur tot 21.30 uur
– Groepen tot 7 deelnemers
– €24,- incl. btw per avond

Bekijk de actuele thema’s
Data 2022
Vrijdag 27 mei
Woensdag 22 juni
Zaterdag 30 juli
Donderdag 1 september
Woensdag 5 oktober
Dinsdag 8 november
Vrijdag 18 november
Donderdag 8 december
Woensdag 21 december

Ervaringen van deelnemers

Na de vrouwencirkel zit ik weer zo lekker mijn gevoel en eigen energie. Ik voel dat ik genoeg ben. Wij mensen hebben dit zo nodig, het is zo waardevol om dit te doen. Delen met elkaar, echt even back to your nature. Soms is het even uit je comfortzone, maar naar een cirkel gaan is echt prachtig en het geeft me inzichten over mezelf.

Nienke

Ik heb zeker genoten van afgelopen zaterdag. Het voelde zo goed om daar te zijn met vrouwen die je niet kent en toch zo vertrouwd. Er schuilt zeker een heks in elke vrouw. En ja, ik zei afgelopen dinsdag nog: hoe fijn zou het zijn als ze dit elke maand zouden doen. 🙂 In Spirit Summer School zie ik jullie geweldige vrouwen weer. Ik kan niet wachten.

Basima

Ik voelde me zo welkom en fijn in de groep. Het vertrouwen dat je kan delen en geven was zo mooi!! De connectie tussen de vrouwen was voelbaar en meteen al vertrouwd met een aantal. Met de rest kwam dat gaande de avond. Ik vind het lastig om er woorden aan te geven. Ik ben zo ontzettend dankbaar dat ik mee mag en kan doen met de summer school. Ik kijk er heel erg naar uit en kan bijna niet wachten tot het zover is.

Marloes

Ik heb me gedragen en omarmd gevoeld. Door de manier waarop Laura zichzelf en alles omarmde.

Anne

Interesse?

Laat je gegevens achter en ik neem contact met je op. Vermeld even welke dag(en) je wilt aansluiten als je wilt aanmelden!

Jouw gegevens gebruik ik alleen om een reactie terug te sturen. Zie de privacyverklaring.

Dank voor je aanvraag, ik neem zo snel mogelijk contact met je op!
Er is iets misgegaan. Probeer het nog eens!

Veelgestelde vragen

Ik voel heel veel weerstand, het lijkt zo zweverig allemaal2022-04-04T13:50:06+00:00

Wauw, mooi! Ik herken het, want ik had dat eerder zelf ook altijd. En daarna heeft dit werk me geholpen om echt thuis te komen bij mezelf en te landen in mijn eigen lichaam, hier op aarde. Zweverig is het juist alles behalve, ik vind dat het niet aardser kan. Het is wel een heersende opvatting, dat klopt.
En… in mijn ogen schuilt achter weerstand altijd een diep verlangen. Wat je het meest irriteert, daar kun je het meest over jezelf leren.

Is het nodig dat ik ervaring heb in het veld van zelfontwikkeling en spiritualiteit?2022-04-04T14:40:03+00:00

De bereidheid om jezelf dit te geven is voldoende en vaak komt veel je al bekend voor vanuit je eigen innerlijke beweging. We doen niets dat jij niet wilt en ik begeleid je waar je het nodig hebt.

Ik vind het spannend om te werken met magie, hoe zit dat?2022-04-04T13:44:43+00:00

Je kunt het zien als magie, of als verwondering. Wat we gaan doen is vooral het zien dat hele kleine dingen die heel gewoon lijken, juist groots zijn en super bijzonder!
Ook ga ik ervan uit dat alles wat je kunt waarnemen aanwezig is in jou, dat alles een weerspiegeling is van wat er in jou leeft. Dat maakt het enerzijds heel veilig, en anderzijds leren we ook hoe je kunt werken met energie. Van anderen, zodat je zelf meer energie overhoudt. En ook energie in de wereld om je heen.

Contra-indicaties2022-04-04T14:41:12+00:00

Mijn werk is diepgaand transformerend en toch nooit een vervanging van . Als het nodig is, zoek dan hulp in de geestelijke gezondheidszorg.

Werk je alleen met vrouwen?2022-04-04T13:45:51+00:00

Voor vrouwencirkels geldt: ja. Verder werk ik met mensen.

Je werkt veel in de natuur hè, gaat dat door als het slecht weer is?2022-04-04T14:40:31+00:00

Jaaaaa het weer is magisch en doet altijd mee. Het is een energetisch element dat onderdeel uit kan maken van wat er in je leeft. Hoe meer ik zelf leer, hoe meer ik besef en voel dat we werkelijk een deel van de natuur zijn en het weer ook weerspiegelt wat er in ons al aanwezig is. Van tevoren bespreek ik het altijd met je hoor, en dan kleden we ons lekker warm aan en gáán!

Zijn je ouders bij een opstelling aanwezig?2022-04-04T14:41:46+00:00

Systemisch werk gaat uit van jouw innerlijke relatie met jezelf en je ouders. Je ouders zijn niet aanwezig bij de sessies. Mogelijk heb je niet eens contact meer met je ouders, dat is voor een traject niet nodig.

Plan een kennismakingssessie in

Ga naar de bovenkant